GLUKORIZON.NL GLUKORIZON.NL

Gastenboek voor glukorizon.nl

Gastenboek Reageren niet langer mogelijk i.v.m. spam!
Naam Berichten
phpBook Ver. 2.1.0b rc1 © 2001-2006 by SmartISoft (portions © 2005 by Age Bosma)
Piet van der Poel


Beste Luc. Ik kwam op je site omdat ik op zoek was naar mede-scholieren van de Christus Koningschool in Den Haag. Tot mijn spijt lees ik dat Marie Josée is overleden. Ik kan me nog goed herinneren dat Marie Josée en haar zusje Brigitte op school kwamen. Alsnog wil ik graag alle nabestaanden condoleren.


Moderator Commentaar:
Beste Piet,

Bedankt voor je sympathieke bericht. Ik neem aan dat je deze persoon bedoelt: http://stamboom.glukorizon.nl/groep.php?persoon=1742. Zelf heb ik haar of haar zus niet gekend, ondanks dat we dezelfde achternaam hebben.

Vriendelijke groeten
Luc
 
Rianne Buijs


Beste Luc,

Ik ben op je website gekomen via google en de stamboom. Daarover heb ik het een en ander op te merken maar zag dat er al tijden geen veranderingen waren geweest.
Ik hoor het wel als je interesse hebt.

Gr Rianne

ps: mijn overgrootmoeder (vrouwelijke lijn) is een Soethout maar ook mijn betovergrootmoeder helemaal aan de andere kant namelijk via mijn vader en dan op de vrouwelijkelijn.


Moderator Commentaar:
Beste Rianne,

Voor informatie m.b.t. de Soethout-stamboom houd ik me zeker aanbevolen. Regelmatig pas ik de stamboom nog aan op basis van informatie die mensen mij toesturen.

De datum van laatste wijziging op de stamboompagina's is enigszins bedrieglijk. Dat betreft wijzigingen aan de opmaak van de pagina's, niet de inhoud; de inhoud komt uit een databank en heeft geen invloed op die datum.
Als ik veel tijd heb ga ik dat nog wel eens aanpassen...

Vriendelijke groeten
Luc
 
KaisheFazzina


Hello, I am happy to be able to sign your guestbook, good webpage :). There seemed to be a small problem where your nav menu flickered in Chrome 3, it seems to be able to function good within Internet Explorer 8 thought. Simply assumed you may want to be aware

 
Jaimie Vanhoozier


just thought I would drop by and see what's going on. I've read this blog before and wanted to come back to see what's new. Looks good

 
Jelle Bos
Locatie
Veldhoven

Wat een super site en wat een goede applicatie!
Bedankt!

 
Denise
Locatie
Eemnes

Hallo, ik vroeg mij af of het uberhaubt mogelijk is om van een cd een liedje te dumpen en het vocaal eraf te halen. Dus een karaoke versie maken van een lied.

Ik hoor het graag,

Denise


Moderator Commentaar:
Beste Denise,

Dat is tot op zekere hoogte mogelijk. Als het liedje eenmaal op de PC staat, kun je het bewerken met diverse audioprogramma's. De stem weghalen is 1 van de mogeljkheden. Ik heb daar zelf echter geen ervaring mee.

Zoals ik al bij een eerder bericht in dit gastenboek heb aangegeven kun je beginnen met op internet te zoeken op termen als: voice remover. Zo vind je bijvoorbeeld: http://www.analogx.com/contents/download/audio/vremover.htm en het al eerder genoemde http://vocal-remover.en.softonic.com/.

Vriendelijke groeten
Luc